DOMAĆI SIRUP, KOJI SPAŠAVA VAŠA PLUĆA: Od ove kombinacije ne postoji ništa MOĆNIJE!(RECEPT/VIDEO)

Očisite vaša pluća od duhana i zagađenja, na sasvim prirodan način

Ako želite da napravite pravi domaći sirup za čišćenje pluća trebaće vam nekoliko namirnica i 15 minuta vašeg vremena.

Za napitak za izbacivanje šlajma i nečistoća potrebne su vam biljke koje će „odlijepiti“ sluz iz pluća i očistiti ih od toksina, prvenstveno nikotina.

Postoje mnoge biljke koje pomažu kod čišćenje pluća, utiču na izbacivanje šlajma i koje ujedno olakšavaju disanje. Za djecu ste sigurno bar jednom pravili domaći sirup od lovora i žalfije, bananu i med za kašalj i razne čajeve za kašalj i liječenje bronhitisa.

Za pušačka pluća puna toksina potreban je koktel koji snažno čisti pluća i deluje antikancerogeno:

DOBITNA KOMBINACIJA – ĐUMBIR, KURKUMA I LUK

Sastojci nisu skupi a možete ih nabaviti u svakom supermarketu i prodavnici zdrave hrane.

Đumbir – čisti pluća, jača imunitet i ima snažno antikancegoreno dejstva.

Kurkuma (u prevodu „čudo prirode“) kao lek za pluća koristi se od davnina. Uz to ovu biljku je preporučljivo konzumirati preventivno jer sprječava nastanak razvoj bolesti pluća i bronhija.

Bijeli i crni luk – Bijeli luk je prirodni antibiotik koji sadrži alicin koji sprječava infekcije disajnih puteva. Crni luk eliminiše suvišnu sluz u plućima i olakšava kašalj.

Ne brinite za zadah!

Ovaj sirup neće uzrokovati loš zadah iz usta. U njega se dodaje i limun koji dodatno osvježava miris. Čišćenje pluća od nikotina i katrana na ovaj način deluje pozitivno i na jačanje imuniteta te se stoga toplo preporučuje svima.

RECEPT ZA SIRUP ZA ČIŠĆENJE PLUĆA OD NIKOTINA I KATRANA

Ovaj sirup nije namijenjen samo pušačima…

Sirup se pije deset dana po supene kašike ujutru. Već nakon trećeg dana osjetićete blagotvorno dejstvo ovog sirupa i počećete da iskašljavate šlajm. Ako želite ovaj sirup možete zasladiti medom.

Evo i kako se pravi domaći sirup za čišćenje pluća….

Recept:

3 gr. korijena đumbira
50 gr. belog luka
1 crni luk
2 kafene kašičice kurkume u prahu
nekoliko kolutova limuna
350 ml vode

Priprema:

Đumbir isjeckajte i ogulite mu koru. Bijeli luk razdvojite na čenove i oljuštite ga. Cni luk ogulite i sitno nasjeckajte. Zatim sva tri sastojka stavite u šerpu i prelijte vodom. Kada voda proključa dodajte i kurkumu i kuhajte na laganoj vatri oko 10 minuta. Sirup sklonite sa vatre da se malo prohladi, procijedite u staklenu teglu koju ste prethodno sterilisali i dodate kolutove limunova.

Detaljnija uputstva pogledajte u videu koji sledi: