GORAN DRAGOJEVIĆ NAKON POMIRENJA DALILE I DEJANA DONIO VAŽNU ODLUKU: Ovo ne može da gleda, ODLUKA ĆE SLOMITI DEJANA

GORAN DRAGOJEVIĆ NAKON POMIRENJA DALILE I DEJANA DONIO VAŽNU ODLUKU: Ovo ne može da gleda, ODLUKA ĆE SLOMITI DEJANA

Goran Dragojević, otac Dejana Dragojevića, kaže da mu je teško dok gleda kako mu se sin miri s bivšom suprugom Dalilom.

Razočaran, ali i malo ljut na naslednika, Goran je priznao da mu smeta što se Dejan uvlači u zadnjicu Dalili. Iako je bio jedini član porodice Dragojević koji je prihvatio Dejanov brak, ovoga puta je odlučan u tome da sa bivšom snajkom više nikada neće govoriti.

dd
– Više ne gledam rijaliti. Trudim se da ni novine ne otvaram. Ljudi me zovu, pričaju mi šta se dešava, ali ja nemem više želudac to da gledam. On neka radi šta i kako hoće, ali ja ne mogu da pređem preko onoga što je ona uradila. Jedini sam podržao taj brak sa Dekijeve strane, sada se kajem. – rekao je on, pa otkrio da li bi ponovo prihvatio Dalilu ukoliko se pomire.

– Uvek ću podržati svog sina, ali ne bih voleo da se pomire. S njom sigurno neću imati više nikada nikakvu komunikaciju. Šta je ona njemu sve uradila i izgovorila, ne razumem kako priča s njom. – rekao je Goran, pa otkrio da li se razočarao u Dejana.

– Svi smo se razočarali, ponaša se kao da je slep, šta mu je sve ta žena uradila. Davidu je teško, bori se za Dejana. Bilja je za sve bila u pravu kada je pričala o Dalili. Mislim da je veliki manipulator kada je uspela tako sve da nas prevari. Biljana je ipak u startu rekla da Dalila Dekija ne voli, i žena je sve pogodila. Dalila mu je i sama rekla da ga mrzi, da je odvratan. On se pravi lud, na jedno uvo mu uđe, na drugo izađe. Još se sada smeje na sve, meni to nije normalno. Kako može da bude sa ženom koja je pred njim pravila dete sa drugim čovekom? Ne znam šta ta žena više treba da uradi da bi se on otkačio od nje?! Šta god da mu uradi, on pređe preko toga.

Izvor:SD