“IMATE 5 MINUTA DA ME IZVEDETE”, DALILA UDARA NA KAPIJU: Bježi iz Zadruge

Dalila Dragojević usred noći je izletjela iz kreveta i otrčala na kapiju kako bi je pustili da napusti rijaliti. – Imate pet minuta da me izvedete! – viknula je Dragojevićka koja je stajala ispred kapije.

Ovom je prethodio razgovor s Filipom koji joj je nešto rekao u krevetu zbog čega je ona skočila, a on je pokušao da je zadrži.

Podsjetimo, prije toga joj je Car ljubomorisao zbog Stefana Karića i držao joj predavanje, a ona ga je u jednom momentu uštinula, želeći da sve prekine. Tad je Filip doživio pomračenje, pa je izbacio iz kreveta i priredio zadrugarima jezive scene, s obzirom da su se svi momentalno probudili i ostali u šoku.

Dalila je otišla u svoj krevet, potpuno unezverena, pa legla bez riječi.

Njih dvoje otkako su se pomirili i ponovo zajedno ne prestaju da se svađaju, pa je prethodno veče takođe došlo do žestoke svađe Dalile i Cara.

– Ti si taj jad i bijeda koja mi je za vratom. Vještice, ja ću te staviti na mjesto, kako sam te jednom stavio, tako ću i drugi put… Sad ćeš vidjeti ko sam ja. Ja ti za ništa više nisam kriv. Rekla si danas u pušionici – govorio je tada je Car, a Dalila mu uzvratila:

– Ne valja ti kad sam tu, kad nisam tu, kad sam u bademantilu, ne valja kad te ne poslušam, ja više ne znam šta da radim da bih tebi udovoljila.