LOCIRAN TELEFON MATEJA PERIŠA! EVO gde je Signal uhvaćen !

LOCIRAN TELEFON MATEJA PERIŠA! EVO gde je Signal uhvaćen !

Signal mobilnog telefona Mateja Periša (27) iz Splita, koji je nestao pre 12 dana u Beogradu, poslednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav.

Veruje se da je telefon bio u Matejovom džepu kada je on ušao u ledenu Savu kod Beograda na vodi, a poslednji signal je uhvaćen oko kilometar i po nizvodno, gde je verovatno njegovo telo.

Potraga za telom je, međutim, otežana jer voda na tom mestu nije toliko duboka, ali su rečne struje veoma snažne.

Kako je rekao izvor iz istrage, policija je preuzela podatke sa svih baznih stanica u ovom delu Beograda, nakon što je Matej Periš u noći između 30. i 31. decembra bez ikakvog razloga, sav u panici, istrčao iz kluba “Gotik” u Beton hali i nestao bez traga, piše Informer.

– Na osnovu snimaka nadzornih kamera u okolini Beton hale, ali i praćenjem njegovog telefona, može se sa velikom preciznošću utvrditi putanja njegovog kretanja od momenta kada je istrčao iz kluba “Gotik”, oko 1.40 posle ponoći. On je zatim preko Karađorđeve ulice otrčao uzvodno do restorana “Savanova” kod Beograda na vodi i tu se na jednom snimku vidi kako silazi do Save, ali se ne vidi i trenutak kad je ušao u vodu – kazao je izvor i dodao:

– Bazne stanice su registrovale signal njegovog telefona na tom mestu, a potom je signal lociran nizvodno kod Velikog ratnog ostrva, gde se izgubio. Pretpostavlja se da je Matej sve vreme imao telefon u džepu dok ga je Sava nosila i da je negde kod ostrva, na ušću Save u Dunav, u vodi ostalo njegovo telo.

Prema njegovim rečima, rečna policija i ronioci pretraživali su Savu od Beograda na vodi do ušća, ali bez rezultata.