“NAJBOLJE DA IZAĐEM IZ RIJALITIJA ODMAH” – krenuo da PAKUJE STVARI, iznenadio UKUĆANE sljedećom ODLUKOM

Dejan Dragojević je odgovorio na naredno pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” koji mu je pročitala voditeljka Ivana Šopić.

– Čekaj, rekao si da te Dalila ne zanima, nastavio dalje, više niste ništa i ti sad opet prebacuješ kako si bio glup. Šta si pokušavao, nadao da će ona biti ljubomorna i da ćete se pomiriti? Niko ti nije kriv što pričaš “Ajd, pali”, a nadaš se suprotnom

– Uh, duže je pitanje, djelimično sam ga razumio. Ja ništa nisam radio iz inata, niti sam se muvao, niti se muvam, niti je to inat, niti privlačenje njene pažnja. Ne daj Bože. Ja se od svega ograđujem. To da li ću ja kukati, to nikoga ne ugrožava. Emociju nisam presekao, nisam rekao da je volim, niti mrzim. Ali postoje stvari koje su podvučene po 50 puta, tako ih sebi ubacujem. Danas gledam da preselim garderober – rekao je Dejan.

– Zašto ne preseliš stvari u pad da budeš što dalje od Dalile? – glasilo je naredno pitanje.

– Najbolje da izađem iz rijalitija. Glumac mi traži pare za garderober, Matora je veza za svoj, Karić mi je dao policu. Radim na tome da se preselim, trudim se. Riješiću sve do kraja nedjelje – istakao je Dejan.

– Ja bih ostavio neke stare stvari tamo koje ne nosim, da se riješi lakše. Ja sam mu i prije govorio da treba to da uradi, neki njegovi postupci mi nisu bili logični, pa sam mu vikao da se folira. Sve do jednog trenutka, kad je uzeo čašu i lupio je u glavu, to nije foliranje. Ali jesu mu bili postupci čudni.