NAKON RASKIDA PRIZNAO DA ŽELI DA SE VRATI BIVŠOJ: Zadrugari preblijedili kad su čuli, SPREMA SE POMIRENJE?

Marko Osmalčić je nakon pauze za reklame, nastavio svoje izlaganje i dao komentar na odnos sa Viktorijom Mitrović i Marijanom Zonjić.

Zamolio bih te da budeš iskren – rekao je voditelj.
Prije nego što krenu ljudi da skaču, reći ću, da ja sam kriv. Tu grešku bi možda napravio i za dvije tri sedmice, ali se to ubrzalo jer me je ona prije toga nešto išamarala. Ona je vidjela neke poglede, te je pravila haos. Dok sam ja primao šamare od Viki, nisam ni bio svestan haosa Dina i Tare, eto koliko sam bio trezan. Kada sam rekao da ‘rak boli više od škorpije’, tad je sve nastalo. Da ona mene nije toliko isprebijala, možda ne bi ni došlo do svega toga. Daleko od toga da meni ne prija kada vidim da mi se smeška. Kada me je prebila za poglede, bio sam u fazonu da ću raditi šta poželim. Što se tiče Marijane, pričali smo danas. Moram priznati da je meni Viktorija draga na neki način i da je volim. Možda ludilo, strast, energija, zaljubljenost, ne znam. Ja sam sa njom gradio i rušio i nisam hteo da to napustim jer mi Marijana malo prija. Ona i ja smo pričali danas i želio sam da znam kako ona razmišlja. Nisam posle svega rekao Viktoriji da je kraj, niti sam Marijani obećavao kule i gradove – govorio je Marko.

Ja bih ga sad prebila! Kaži iskreno kako jeste, nemoj da vrdaš, sada nema potrebe. Nema ovo veze sa klipom – viknula je Viki.
Ja kažem kako jeste, meni Viki stvarno nije bila samo rutina. Ja iskreno kažem. Ne znam šta mi se dešava, nije mi svejedno ni sa jedne ni sa druge strane. Ovde treba mjeriti sto puta pa onda sjeći. Viki ima prava i da me napusti i da radi svašta – nastavio je Osmakčić.
Ja sam tebe otpisala! Ti više nisi sa mnom, ja sam te danas precrtala! Radi šta hoćeš, boli me uvo – vikala je Viki.
Okej, imaš prava – dodao je Marko.
On bi da vidi da li Marijana igra rijaliti, pa onda da razmisli da li će biti sa njom. Zato i nema šta da traži pored mene, radite šta hoćete – nastavljala je Mitrovićka.

Više ni u šta nisam siguran. Može meni svako da prigovara da sam kreten i to jeste istina. Verovatno bih ja svakako to uradio, ali je alkohol to ubrzao. Popričali smo danas, rekao sam joj da želim sve da se smiri i da ja nisam čist sam sa sobom – rekao je Marko.
Lepo sam mu rekla, neka uđe u vezu sa njim. Nema šta da izgubi – vikala je Viktorija.
Marijana je bila veoma razumna, a ja jesam bio malo navalentan. Ona je imala neki osećaj savesti, iako ni za šta nije kriva – dodao je Osmakčić.
On sve što sam ja uradila do sada, meri sa Marijaninim ponašanjem, pa pokušava da kalkuliše. Ispam glupa, ali zbog koga? Zbog tebe više ne! Posle ovog klipa, gasim srce i palim razum, a moja glava odlično razmišlja. Ja imam dijete, imam brak iza sebe… – govorila je Viki.