NAKON SINOĆNJEG OKRŠAJA DALILE I CARA, HUSO DONIO ODLUKU: “U ponedjeljak idem da…” Kad Dalili jave…

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić oglasio nakon žestokog okršaja njegove kćerke i Filipa Cara.

Nakon sinoćne emisije “Gledanje snimaka” došlo je do žestokog okršaja između Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Naime, tokom žestoke raspave Filip je počeo da šutira Dalilu sve snage, a ekipa pomenutog portala kontaktirala je Dalilinog oca, Husa Mujića koji je otkrio kako on gleda na trenutnu situaciju u rijalitiju.

Na samom početku razgovora Huso nam je otkrio da uopšte nije dobro zdravstveno:

Nisam dobro, kako ću biti, bolestan sam, kako da budem – rekao nam je Huso, a na pitanje da li prati Zadrugu rekao je:

– Ne pratim, zašto bih je pratio.

Na pitanje da li zna da je sinoć došlo do fuzičkog obračuna između Dalile i Filipa, kao i da je Filip kažnjen tromesečnim honorarom Huso je rekao:

– Džabe što je kažnjen, jel treba da je ubije, i prošli put tako pravi rijaliti to gledaju svi, ne može oka da otvori od njega – rekao je vidno uzmemiren Huso, a onda otkrio kako reaguje na to što je njegova ćerka Filipu dopustila takvo ponašanje:

husodejan

– Dopustila, dopustila jeste ali ne smije on tako da se ponaša, da joj psuje majku i oca i one koju nemaju nikakve veze sa tim – rekao je Mujić, a onda nam otkrio šta bi rekao Dalili sad da može:

– Rekao bih joj da se okani tok smeća, to nije čovek uopšte, ti da pljuješ nekoga u lice i da se iživljavaš, idi tamo kući svojoj pa se iživljavaj.

Kada je reč o Dejanu Dragojeviću upitali smo Husa da li i dalje podražava Dejana kao i kako mu se čini “novi Dejan”, kao i kako gleda na to što više ne lupa po Zadruzi.

– Sigurno da mi je drago, ja ne mrzim Dejana. On će uvijek ostati u mom srcu, kakav je bio takav je i ostao. Ja njega i dalje podržavam, šta mi smeta dečko, on ništa loše nije uradio, žao mi je kada se lupao, nisam mogao da mu pomognem.
Za sam kraj razgovora Huso  je otkrio da je će ovih dana kontaktirati ambasadu kako bi pokušao da Dalilu izvadi iz rijalitija dok je još čitave glave.

– Moraću u ponedjeljak da idem ili da kontaktiram ambasadu, da izvadim dete dok je još čitave glave – rekao je Huso i dodao:

– Moram nešto uraditi, vidite šta se radi tu, niko ništa ne pomaže, svi gledaju – rekao je Huso Mujić za pomenuti portal.