‘ODJEDNOM SE SJETILA DA JE DEJAN…’ Osmakčić osuo žestoku paljbu po Aleks, OVO JE RAZLOG ZAŠTO JE SA DEJANOM

U toku “Nominacije”. Zadrugari biraju između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, koje je za potrčke izabrao ovonedjeljni vođa Marko Janjušević Janjuš. Riječ je dobio Marko Osmakčić.

Dejan i ja imamo korektan odnos, uvijek se šalimo. Jedina svađa je bila u prvoj nedjelji, kad je bila Stanija. bilo je gadno, nisam znao ša me je snašlo. Ovaj odnos rekao sam da uživaju, samo gas. Što se tiče Aleks, prvi momenat, drugi i ajde. Ona i ja niti smo dobri, niti loši, izbegjavamo se i nemamo komunikaciju. Mislim da nije loša djevojka, imali smo druženje. Što se nje lično tiče mislim da igra malo rijaliti, ja sam to govorio i dok sam bio sa njom. Ne govorim ovo da je nagrdim. Odjednom se žena sjetila da je Dejan dobar – pričao je on.

Krenula sam da se družim postepeno, nisam krenula kao pojedine djevojke da se družim sa njim zbog kadra – odbrusila je Aleks.

Sad zvuči kao da sam ja ljubomoran – rekao je on.

Ti i jesi ljubomoran – dobacio je Đole.

Nije ona jedina, mnoge imaju medijski momenat i da im je podobno da budu sa Dejanom, znaju da je hajp oko njega. Nije ona babuskera, dobro mu je došlo da uživa. Ona mafija više, nego što bi iz duše radila – govorio je on.

Vama ne odgovara kad ćutim, neću da ćutim kad pričaš ružno o meni. Ako ti radiš neke stvari zarad nečega, ne znači da svi rade – dodala je Aleks.

Milsim da ima rijaliti momente, prezentirajte se… Sa Dejanom sam korektan, šaljem Aleksandru – nastavio je Osmakčić.