PRONAĐENO MRTVO TELO U DUNAVU! OGLASIO SE MATEJEV OTAC!

PRONAĐENO MRTVO TELO U DUNAVU! OGLASIO SE MATEJEV OTAC!

Telo nađeno u Dunavu se nalazilo u jako lošem stanju i nije moglo da se utvrdi ni da li je reč o muškarcu ili ženi.

Iz Dunava kod Kostolca u petak je izvučeno telo nepoznate osobe u fazi raspadanja. Obdukcija će danas biti gotova i pokazaće identitet osobe. Izvor iz istrage navodi da se u ovom trenutku pretpostavlja da nije reč o nestalom Perišu, ali da se ta mogućnost svakako proverava.

Otac nestalog mladića Nenad Periš se oglasio tim povodom.

“Nemam informaciju iz policije. Čekam da mi se jave. Ne želim da se bavim spekulacijama. Zanima me samo istina kada je u pitanju moj sin Matej” rekao je Nenad.

Telo nađeno kod Kostolca se nalazilo u jako lošem stanju i nije moglo da se utvrdi ni da li je reč o muškarcu ili ženi. Prema informacijama Policijske uprave Požarevac, dežurni tužilac naložio je obdukciju tela, kako bi se obavila identifikacija i eventulno, utvrdio uzrok smrti. Telo je došlo do obale u delu koji se zove Pepelište jer se tu odlaže pepeo od elektrane.

Za nestalim Splićaninom traga se duže od dva meseca. Mladić je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine. Prijatelji su ga poslednji put videli u klubu Gotik, nakon čega su izgubili kontakt.

Istraga je proširena i na nekoliko gradova van Beograda, ali za sada nema informacija o nestalom mladiću.

Nakon što je telo nađeno kod Kostolca, objavljene su i uznemirujuće fotografije sa lica mesta.