Prvo javno obraćanje Dejana Dragojevića nakon pomirenja Dalile i Cara: EVO ŠTA JE PORUČIO DALILI, ONA SVE SLUŠALA (VIDEO)

U toku je radio-emisija “Amnezija” koju vodi i uređuje Bane Čolak. Nakon Dalilinog gostovanja, u emisiju su stigli i Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić koji su sinoć nakon žurke imali jako prisan odnos u njenom krevetu što je Dalili posebno smetalo te je na svog bivšeg supruga prosula punu pepeljaju, piše Pink.rs.

Deki, svjedoci smo toga je Dalila izjavila da bi ona voljela da može da se izjednači sa tobom, a ona jutros provela vrijeme sa Carem gdje su bili prisni – započeo je Bane razgovor.

– Ne znam šta bih ti rekao, mislim da je to neiskreno. One suze nisu bile zbog mene, bile su na silu, nisam se ja prosvetlio nego ja sebi ne mogu da priznam istinu, teško je prihvatiti surovu realnost. Zamisli kakva je manipulacija bila kada je treći put htjela pomirenje samo da bi njemu tjerala inat. Ja sam uvijek govori da hvala Bogu pa imaju video snimci. Kada sam otišao na cigaru videi sam kako se očešu, vamo tamo… Lijepa vremena za mene ne postoje, ona je pričala neke stvari da kom mene izazove reakciju iz zlobe, sujete i pakosti, a ne iz ljubavi. To što je bilo u pušionici to je bilo bez razloga… Ja imam pravo da se smuvam sa nekim ali nisam emotivno čist i ne želim da manipulišem nekoga niti da zavlačim. Ja sam neko ko je iskren, ne želim da lažem i petljam, radim sve kako osećam. Sa svoje tačke gledišta ovde mi veza ne treba. Nisam čist sam sa sobom. Kako da ti kažem, ja sam svestan svega, ne mogu da presječem emociju, ja sam govorio da ona kada je plakala, nisam prilazio jer je to bilo lažno. Pravila je problem da bi se ja osjećao loše. Sve što radi radi lažno. Ponosan sam na sebe jer nisam poklekao, ali opet dok se ne opečeš ne znaš. A zamisli da nisam dao drugu šansu. Aleks juče napravila neku hranu, ona mi preti da ako jedem ne znam šta. Posle mi ukrala parfeme, pa pare za žurku. Krenula žurka ja plešem sa svima, nisam ni obraćao pažnju na njih – pričao je Dejan.

– Provocirala me je, na vrijeme žurke me gurne, ja uđem u pušionicu, ona:”Bujanovac, ku*va”, ja nisam mogla da ćutim, nije moralna. Ja da sam najgora, ona to ne može meni da priča. Sa Dejanom nisam imala ništa, ona nema pravo da njemu prebacuje ništa – izjasnila se Aleks.