PUKLO PRIJATELJSTVO! DEJAN SASUO SVE U LICE SANDRI: Ona nije znala kako da se opravda

Puklo prijateljstvo!

U toku je emisija “Pretres nedelje” koju vodi voditelj Milan Milošević, koji je dao reč Dejanu Dragoejviću, kako bi prokomentarisao pređašnje izlaganje Sandre Rešić o prekidu njihovog prijateljstvo.

-Znaš kako, meni ovo nije normalno. Nešto sam napet u posljednjih par dana, to ja nisam msilio direktno na nju. Preko dana, pogelda u mene i kaže mi da pričam tiše. Od kad sam sebe smirio, ljudi su počeli da se i*rkavaju. Onda kada nemaju šta, meni sve zamjeravaju. U tom trenutku, rerna je bila hladan, picu nisam mogao da stavim odmah. Onda dolazi sve da stave picu u tu rernu i onda je došla Sandra i odbrusila mi da izvadim picu. Ko, šta Dejan je kriv. Ja se sada smijem i na silu, svi komentarišu. Ja sam njoj ujutru bacio cigarete, imao komunikaciju – ističe Dejan.

-Vaš odnos nije takav posljednjih par dana, nego više, tako je rekla Sandra – Milan je rekao Dejanu.

-Ona nikome ništa ne zamjera, samo meni. Naš odnos je drugačiji – rekao je Dejan.

-Nije istina! To što su se kola slomila na meni. Ja nisam čovjek koji viče: “Tiše, ko se smije…” – rekla je Sandra.

-Pun sam bijesa, pun sam negativne energije, gušim se! Pokušavam da ispadnem fer cijeli dan. Ja sam tako odreagovao, nisam gledao kao na svađu. Vidio sam da ne komunicira, mislio sam da je napeta. Mene najviše nervira što se drugi nerviraju svemu tome! Njima je drago što je rasprava, samo čekaju sekundu. Jas ee izinjavam ako si se ti pronašla – rekao je Dejan.