“STALO MI JE DO NJEGA” Dalila priznala u kom pravcu ide veza sa Carem, PA OTKRILA ŠTA OSJEĆA PREMA DEJANU

Dalila Dragojević kod Darka Tanasijevića u Šiša baru, progovorila je o odnosu sa Filipom Carem, njihovim čestim svađama i promenama koje su uslijedile kod nje.

Kako si? – pitao je voditelj.

Dobro veče, pozdrav svima u studiju, dobro ne baš svima, ali svakako najljepšoj Dušici – rekla je Dalila u samom startu.

Kako bi nam objasnila odnos tebe i Filipa u posljednjih par dana? – pitao je Tanasijević.

Kako ja to sada da objasnim? Kod nas je uvijek turbulentno, stalno se nešto dešava. Toliko toga se desilo u zadnjih sedam dana, ne znam šta bih rekla. Danas me je mnogo iznervirao, jer ne napravio haos jer mu nisam složila majice po slici, kako bi znao koja je koja. Poludjela sam, naročito kada je rekao da se mnogo više snalazi u svom neredu nego u redu koji ja napravim. Poslije je išla neka muzika i ja sam se totalno slomila… Kasnije je došao kod mene i naravno izmanipulisao me, ja sam ponovo popustila… On odlično zna da mi je stalo, da ću popustiti i onda se opusti pravi gluposti…

Kako objašnjavaš svoju popustljivost prema njemu? – pitao je Darko.

Stalno mi je do njega, mnogo mi je stalo. Ima trenutaka kada me iznervira i vrati sve slike onoga čega mi je priredio… Ali onda se sjetim i onih lijepih momenata i kada podvučem crtu shvatim koliko mi je stalo. Svi kažu koliko sam se promijenila, bila sam u šoku kada su svi rekli lijepe riječi za mene. Prosto ne umijem da se snađem kada me hvale, jer sam navikla da sam na nekoj meti. Danas su mi neki od zadrugara rekli da nema potrebe da plačem jer sam se promijenila i jer se trudim da mu ugodim, uradila sam sve što je do mene. Svi su toga sjvesni… – odgovorila je.

Posle onog pljuvanja i ružnih riječi, odlučila sam da prekinem sve, ali je onda on sjeo da razgovara sa mnom i vidjela sam iskreno da se kaje. Složio je kockice i iskreno mu je bilo žao. Ali što kaže Matora, ako mu je samo krivo i ako će se to uskoro ponoviti, onda to nije dobro – nastavila je Dragojevićka.

Čudno mi je sve… Šta se sve desilo za ovih pet mjeseci… Ja ostavim muža, uđem u vezu sa njim, onda me on ostavlja i miri se sa bivšom djevojkom, pa se ja mirim sa bivšim mužem, na kraju svega sam ja opet sa njim u nekom prijateljskom odnosu… Naš odnos je sve samo nije prijateljski… To je njegova ograda jer je emotivno nestabilan i mnogo mu je lakše da ako ne bude sve kako treba ispadne da nije ni bio sa mnom – govorila je Dalila.

Kako se snalaziš sa njegovim korekcijama u tvom ponašanju? – pitao je Tanasijević.

Ne može on mene da sputa kao rijaliti igrača, jer sam ja takva kakva jesam… Naravno da neću da dodajem nešto što nije preko potrebno jer ne želim da se svađam sa njim zbog gluposti. Ne želim da budem kao ostale devojke koje svoje momke teraju u vatru. Želim da se sačuvam od svega, želim da radimo na sebi. Iskreno, rekla sam mu da treba da komentarišemo druge ljude, zašto ne? I oni su nas komentarisali, nije to ništa loše – navela je Dalila.

Da li si ikada verovala da će se petogodišnja ljubav završiti ovde i na ovakav način? – pitao je Darko.

Naravno da nisam, nisam mogla ni da naslutim. Kada smo ulazili, mislila sam da je nemoguće. Ja sam u braku, za mene nije postojao drugi muškarac… Dok se nije desilo ovo. U principu, u lošoj smo situaciji, ne samo zbog nas nego i zbog roditeljima. Sada je sve najviše na Filipu. Fali mi ljubav, ali ne intimni odnosi, nego pažnja. I dalje sam u nekom grču, ne mogu da se opustim skroz… – nastavila je Dalila.