STARLETA JE OVAKO IZGLEDALA PRIJE PLASTIČNIH OPERACIJA: Svi su je ismijavali u školi, a onda je uložila 35.000 eura u izgled – POGLEDAJTE JE DANAS

Selin Sentino (26) iz Švajcarske šokirala je javnost fotkama prije brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgla i za koje je izdvojila vrtoglavih 35.000 eura, piše Mondo.rs.

Korekcije nikada nije krila, a sudeći po fotkama prije njih, evidentno je da je starleta u potpunosti promijenila lični opis.

Kako je navela, ona se na ovaj potez odlučila nakon višegodišnjeg maltretiranja u tinejdžerskom periodu, kada su joj se vršnjaci rugali i ismijavali je na svakom koraku govorivši joj da je “ružna” i da ju je “teško gledati”.

Selin je ispričala i da je maltretiranje išlo dotle da se često pravila da je bolesna samo kako bi izbjegla odlazak u školu.

“Mučili su me svaki dan, svaki put zbog nečeg drugog. Ili su mi govorili da izgledam kao dječak jer nisam imala grudi ili je moja zadnjica bila predebela, što mi se sada sviđa. Klinci su mi govorili da mi lice izgleda kao đubre, da mi je stil oblačenja ružan, ništa im na meni nije odgovaralo. Zadirkivali su me, vređali, ignorisali… Nikada mi nisu dali priliku da pokažem ko sam, vidjeli su samo ‘ružnu’ Selin”, rekla je ona.

Nakon toga je odlučila da štedi novac za plastične operacije, a zvezda Instagrama je u roku od četiri godine tri puta operisala grudi, ali i nos, te je ubrizgala filere u obraze, bradu i usne.

“Uvijek sam željela da imam velike grudi. Da vodim normalan život bez osuđivanja i kritika… Uštedjela sam puno novca dok sam bila mlađa. Nisam uopšte izlazila prije 18. godine. Mnogo sam radila i sav sam novac potrošila na operacije. Sada sam puna samopouzdanja i osjećam se genijalno. Jača sam nego ikad. Ako me neko i uvrijedi, nije mi važno. Viš niko ne može da me povrijedi”, objasnila je.

“Uvijek sam bila vesela osoba, ali nikad se nisam osjećala dobro u svom tijelu. Ljudi su me osuđivali jer sam bila ružna i zbog toga sam postala depresivna. Željela sam opet da budem srećna, pa sam promijenila svoj izgled i sve ono što mi se nije sviđalo na sebi. Živimo u vremenu kada možemo da promijenimo ono što nam smeta i ja sam iskoristila svoju šansu”, dodala je ona za “Dejli mejl”.

Selin dana na Instagramu je prati preko 300 hiljada judi, dok na Fejsbuku ta brojka iznosi više od pola miliona! Starleta kaže da sada dobija pregršt komplimenata.