STRAŠNE SCENE U ZADRUZI! CAR GAĐAO DALILU, ona pala i jaukala od bola: SLIJEDI LI DISKVALIFIKACIJA

Filip Car ponovo je podivljao i najjadnije napao Dalilu, vrijeđao je i još jednom pokazao silu. Sve se dogodilo zbog njegove ljubomore i njenog ponašanja na žurki.

Izveo ju je napolje, a onda počeo da se raspravlja, da je stiska i vređa. U jednom momentu konačno se pojavilo i obezbjeđenje, te je nekoliko momaka razdvajalo Cara od Dalile.

“Hoćeš da ostane da sam ja kriv. Lijepo sam krenuo da razgovaram sa tobom, neka ti bude zadnji put da si pričala tim tonom. Nisam ljut na tebe, da ne misliš da ne pričam sa tobom. Ponižen sam i sve najgore. Zvao sam ti da se ne osjećaš poniženo jer neću pričati sa tobom, nego sutra trezveno, kad riješim stvari koje mi smertaju”, govorio je Car.

“Ne možeš da izmišljaš, za tebe sam najbolja”, rekla je ona, a onda je Filip već počeo da podiže ton i pokazuje svoj bijes.

“Nemoj da dižeš glas na mene, jer te volim”, bjesnio je Filip.

“Ne možeš da mi nađeš grešku. Došao si da me provociraš, bila sam najbolja”, urlala je Dalila.

“Pričaš sa Filipom Carem, a Dalila je mala razvratinica i neće se ponašati onakvu kakvu sam je uzeo. Flertušu, pokvarenu, da te nisam video da se tako ponašaš! Ku*vo mala smrdljiva”, urlao je on kom očigledno smeta njeno ponašanje, a zaboravio je da je baš njemu pripala zahvaljujući prevari, i to muža.

“Opet radiš nešto zbog čega ćeš se kajati”, dodala je Dalila.

“Plešeš sa Tarom Simov, razluđenom. Pustio sam te satima da radiš, šta ti se radi… Ti dižeš glas i napadaš me. Da se ne bi osjećala uvrijeđeno, pričaćemo sutra, a što me ti ne bi napala i dovela u situaciju da se pravdam tebi”, govorio je Car.

Kasnije, kada je obezbeđenje uspjelo da ga odvoji od Dalile koju je pribio uza zid, krenuli su da se razilaze ali Car se ni tada nije zaustavio. U jednom momentu gađao je Dalilu punom limenkom pravo u glavu zbog čega je ona pala na zemlju i počela da plače, a on se okrenuo i otišao.