“TRČI DA MU SE VRATI”, LJUBA OPLELA PO DALILI NAKON SKANDALA SINOĆ: Ne može da vjeruje šta se dešava, A TEK ŠTA JE REKLA O CARU

Ljuba Pantović oglasila se za portal Informer nakon haosa koji se desio u Zadruzi između Dalile i Filipa

Dalila Dragojević doživjela je najveće poniženje do sada, kada ju je Filip Car pet puta pljunuo u lice tokom skandalozne svađe u garderoberu.

Naime, Dalila je legla u svoj krevet i jecala na sav glas, a Jovana Tomić Matora joj je prišla i pokušavala da je utješi, a potom je došla i Sandra Rešić.

Kontaktirali smo njenu najbolju prijateljicu Ljubu Pantović koja ne može da povjeruje šta ona radi sebi.

– Dalila je već imala previše puta priliku da vidi kakav je Filip i ne znam zašto je ovo sad kao neko iznenađenje. Nije bilo pitanje dana, nego sata, kad će je opet izvrijeđati i poniziti. Mada, mislim da je ona sebe do te mjere ponizila, da je ovo njegovo naspram toga – ništa!!!

-Ne znam koji joj je đavo i šta joj se desilo, ali nešto sa njom nije u redu. Žena koja trči da se vrati nasilniku, iznova i iznova?! To mi nije jasno!!! Ja sam imala taj slučaj u stvarnom životu, i poslije prvog fizičkog napada na mene, uzela sam djecu i otišla zauvijek.

 

Poslije svih onih uvreda iz hotela, poslije milion vrijeđanja nakon toga, ona pristaje na “uslove” jednog nasilnika i budale i vraća mu se. E pa, izvinite, ali sama je birala! I sad nek snosi posljedice svog izbora, i nek se ne žali i ne plače pošto je znala šta bira – govori Ljuba i dodaje:

– Ja sam tu za nju kao drugarica i dalje naravno, ali ću joj prva svašta reći povodom svega ovoga, čim budem imala priliku – završava sportistkinja.

Podsjećamo, Ljuba je pored Gagiše jedina koja je bila uz Dalilu i branila je, ali sada očigledno više ne može da ima razumijevanja za njeno ponašanje.

(Informer.rs)