TUŽNA SLIKA IZ BOLNICE – ŠEHERZADA ZABRINULA SVE: Bolovi su trajali satima (FOTO)

Automatska skica

Turski par Berguzar Korel (39), koja je poznata po ulozi Šeherezada i Halit Ergenč (51), kog pamtimo kao Sulejmana Veličanstvenog prije dvije sedmice dobili su treće dijete – kćerku Lejlu.

Šeherezada je sada objavila na svom Instagramu niz emotivnih fotografija sa porođaja i otkrila da se porađala 11 sati. Takođe, uz ovo je iskoristila priliku da se zahvali svima koji su bili uz nju u tim trenucima, ali i naznačila ime fotografa.

Kako je napisala, bebi je bila obmotana pupčana vrpca oko vrata, a ono što je interesantno, jeste da je Berguzar predosetila tačno vrijeme kada će beba izaći. Uz opis ispod fotografija, gdje je otkrila sve o manjim komplikacijama, dala je podršku i budućim mamama.

Na slikama je i njen suprug, glumac Halit Ergenč koji je sve vrijeme bio uz nju tokom dolaska bebe na svijet.

“Lejlina priča bila je jedinstvena od prvog do posljednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam “Ovu djevojčicu mogu da rodim tek u 10 sati ujutru”, a to sam rekla i kada sam ušla na vrata bolnice. Pred kraj 40. nedelje moj doktor je rekao: “Postoji razlog zašto ova devojčica još nije došla na svet, možda joj je pupčana vrpca kratka”. Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati ujutro, s kratkom pupčanom vrpcom koja se ombotala oko vrata”, napisala je glumica sada već trećeg deteta i dodala da je svaki porođaj drugačiji.