VEČERAS SE JAVIO OSMAN KARIĆ: “Znam joj i majku i sestru” EVO ŠTA JE OTKRIO O ALEKSANDRI NIKOLIĆ. morao je reći u javnost

Osman Karić, otac aktuelnog rijaliti takmičara, Stefana, prati “Zadrugu 5” i nerijetko komentariše zadrugare i odnose na veleljepnom imanju u Šimanovcima, a njegovi komentari često umiju da izazovu lavinu reakcija kompletne javnosti, piše Pink.rs.

Ovoga puta Osman je za portal Pink.rs govorio o prvom poljupcu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, koju poznaje i lično, pa otkrio šta zaista misli o njihovoj vezi, ali i vezi Dalile i Filipa Cara:

 – Kao što znate, neko sam ko prati rijaliti “Zadrugu” već duži period. Neko sam ko podrobno prati svaki detalj, pa samim tim i neko ko skida maske tamošnjim učesnicima. Rijetko kad griješim, čak sam neko ko vidi unapred poteze nekih od učesnika. Situacija se tamo menja iz dana u dan, iz časa u čas. Mnogi stari, a i novi učesnisci ulaze već jako spremni i potkovani prethodnim rijalitijima. Jednom rječju sa predomišljajem. Otprilike tako je ušla i Aleksandra Nikolić. Upznao sam joj i majku, a i sestru. Lično protiv nje nemam ništa, čak mislim da ima dobru dušu, lijepa, zgodna djevojka, koja svoju ljepotu koristi za ulaske u tamošnje veze, a samim tim i ostajanjem u rijalitiju. Neko koristi mozak, neko ljepotu, neko i jedno i drugo, Aleksandra za sada samo izgled. Aleksandra je ušla odmah “napala”, tačnije startovala Janjuša koji ju je iskulirao, ušla u kraću vezu sa Markom Osmakčićem. Kad je reč o Dejanu Dragojeviću, nije ni sanjala da će baš ona biti ta koju će Dejan odrediti za svoju, “djevojku, igru iliti osvetu” Dalili – rekao je on.

– Dejan je dečko jako inteligentan, neko ko je apsolvirao rijaliti. Kad je riječ o Dejanu, ništa ne prepuštam slučaju, “tri puta merim, jednom sečem”. Voleo bih da taj poljubac koji se desi izmedju njih da šansu i jednom i drugom za jednu opuštenu rijaliti vezu. Ali od te veze nema ništa. Dejan tim poljupcem opipava Dalilin puls, čeka njenu reakciju i pokušava da kvari vezu Dalile u Cara, sa kojim je ušla u ponovnu sada već nedefinisanu vezu. Niti će Dejan ući sa Aleksandrom u vezu, niti će opstati veza Dalile i Cara, a šta će dalje biti ostaje nam da pokaže kraći vremenski period – završio je Osman za Pink.rs.