(VIDEO) Ovo Je Albanac Koji Je Prebio Kristijana Za Samo 10 Sekundi.Pogledajte Citav Snimak

Agim Abdulahu nokautirao Kristijana Golubovića u MMA meču u Beču. Kristijan “bljuje vatru” na društvenim mrežama, kaže da su ga sudije oštetile. Pogledajte snimak borbe.

Srpski bokser sa debelim kriminalnim dosijeom, Kristijan Golubović, izgubio je meč u Beču od Albanca Agima Abdulahua.

Meč je bio održan u okviru večeri borilačkih veština, a Abdulahu je jakim udarcem poslao Kristijana na pod, nakon čega je sudija proglasio pobedu boksera sa albanskim korenima.

Golubovića je posebno iznerviralo to što su Abdulahu i njegovi navijači posle meča, na ringu, mahali albanskom zastavom, a Srbin je bio posebno ljut na sudije.

“Meč je prekinut bez ikakvog razloga u momentu kada sam izdržao salvu udaraca od Albanca Agima Abdulahua i na njemu počeo da pravim poziciju za napad u grand paundu. Preko pola minuta sudija nije hteo da prekine borbu iako nisam imao zaštitnu gumu za zube. Kada sam se izvukao i krenuo da se izvlačim za verovatno konačni napad – sudija je prekinuo meč jer je kao video da ja lupam rukom… a ja sam pokušavao da nađem gumu. Meč je neregularno prekinut. Ne osećam se pobeđenim borbom već kao i uvek LOŠIM SUDIJSKIM ODLUKAMA. Agim je izrazio veliko poštovanje i sam priznao da borba nije prekinuta zbog njegove poluge ili nečeg tipičnog za ubedljivu pobedu”, napisao je on na Facebook-u.

Golubović je obećao da će se revanširati u novom meču, “na neutralnom terenu i sa neutralnim sudijama kojima nacionalnost u sportu ne znači ništa”.
Nakon raznih komentara na društvenim mrežama, Golubović je nastavio u oštrijem tonu, uz psovke:

“Deset Agima ne može da me pobedi! Udario me je najmanje 15 puta, oko napumpao, ogulio nos i lice… kao da me komarac izujedao. Kad sam se okrenuo prema njemu i počeo da izvlačim glavu, udario sam ga dva puta, a onda su neki Šiptari ušli u ring (što nema ni u Tunguziji) i sudija je bez ikakvog razloga prekinuo meč???? Borba je počela borbeno od Agima, srušio me jednom frljokom, na podu zadao još dosta udaraca, ali sam upostavio kontrolu i prebacio ga ispod mene. Da je meč trajao još 30 sekundi garantujem životom i čašću da bi Agima osvešćivali na podu, jer ja ne udaram 20 puta da bi bilo koga dokrajčio, a kamoli Agima koji je duplo slabiji fizički od mene”