“ŽELIŠ DA BUDEŠ KAO DALILA” IRMA RASKRINKANA U PROGRAMU UŽIVO: Otkrivena velika tajna, EVO KAKO JE DALILA REAGOVALA (VIDEO)

Hvala svima koji su me naveli, zaista mi znači jer se ja uvek trudim. Meni je to jako bitna osobina. Moram navesti Irmu, koja je toliko posvećena rijalitiju, ali je neću staviti na listu. Prvo mesto je Rešićka koja je posvećena i meni i drugima. Anđela svakako, oduševljava me jer mi je u početku izgledala kao namćor. Motiviše me uvek je nasmejana i fina, uvek sređena i vesela. Moram spomenuti Marka Đedovića, uvek kažem da sam oduševljena njegovim boravkom ovde, jer retko ko bi mogao da izdrži ovde na taj način… Ti si neko ko je posvećen svima i uvek si tu za savet, podsećaš me na moju Tamaru koja uvek nešto kudi ali je uvek u pravu – govorila je Matora.

Na prvom mestu moj drug svih ovih meseci, Nikola Grujić. Posvećen je i meni, bio je i Mimi zbog koje je pao u krevet. Naveo bih Mensura koji je toliko posvećen Milici. Takođe Matora – naveo je Sandi.

Navela bih Janjuša koji je ranije bio toliko posvećen meni, naravno Mića koji je uvek tu za sve nas i naravno Matora – rekla je Nevena.

Treća Anđe,a druga Marko prema Zoli a prvo mesto Mensur prema Milici – kratko je navela Viki.

Ja ću se voditi ličnim aspektom, ko je bio posvećen meni, jer me ostalo ne zanima. Naveo bih Zolu, Cra i Viktoriju – kratak je bio Osmakčić.

Ja bih imao dosta toga da kažem i vreme je da progovorim. Ovde su ljudi uglavnom posvećeni iz koristi. Kadar naravno kao i da ne bi bili sami. Ovo što spomjinjete Miću vezano za baterije je glupost jer je to njegov posao, a njegova prava posvećenost je to davanje ljudima i savetovanje svih. Naveo bih Matoru koja je uvek posvećena prema svima koje voli i nama je zaista uvek bila tu kada nam nešto treba. Irma je posvećena ali i posesivna kada je Dalila u pitanju – govorio je Đole Kralj.

Znaš li ti šta je posesivno? To je jedna vrsta ljubomore, a ja to nisam – prekinula je Sejranićeva.

Mnogi kažu da si ti sa njom i koristi i da u podsvesti želiš da budeš Dalila. Navodim ono što svi misle. Naravno Đedović, on je svemu posvećen. Deniz koja je posvećena svom izgledu, naravno Matora svojim prijateljima – dodao je Đole.