ŽESTOK HAOS DEJANA I FILIPA – DRAGOJEVIĆ SKOČIO NA STO: Đedović i Sandra odmah skočili u odbranu, evo šta se desilo (VIDEO)

U toku emisije “Gledanje snimaka”, voditelj Milan Milošević najavio je zadrugarima naredni klip na kom su imali priliku da vide stanje Dejana Dragojevića nakon što je primijetio da Dalila ne skida pogleda sa Cara na žurki:

Ja ovo nisam očekivao ni od Marka, ni Sandre. Meni nije realno da drugi tek sada vide neke stvari. Oni tješe njega nakon šo je igrao pa plakao – komentarisao je Car pa nastavio.
Ja sam bio zaljubljen u Minu, a onda otovorim Izolaciju, pa vidim da je sama i da ne zna šta će sa sobom. On je nju psovao, a plesao sa Drugim djevojkama, a onda plakao za njom. On treba da satire od ku**a da bi oživio. njemu treba 101 žena. Prepisao vam doktor Filip Car.Pa šta ti hoćeš, ti si je vrijeđao – vikao je Dejan.

Dalila se posvađa sa Dejanom pa završi sa Carem – govorio je Karić
Ja sam u krivu, ja sam rekao krivu stvar – govorio je Car.
Pa Dalila je kriva, on joj je oprostio – rekao je Mensur.

Printscreen Pink.rs
Što je plakao ako ju je šunuo? Ona ovo neće smjeti da komentariše – vikao je Car

Pa što si plakao zbog Maje, a molio si je za diskvalifikaciju – upitao je Đedović
Nije lako poslije 5 godina, da precrta sve – govoorio je Anđelo.
Dečko ti si psihijatrijski slučaj. Ona kuka kako bi se pomirila sa mnom, a juri tebe onda. Nemoj ti meni da pričaš šta da radim ti što si nanosio bol svima. Šta si ti tetovirani Sveti Sava Mirotočivi? – upitao je Dejan.

Printscreen Pink.rs
Ja sam rekoa da se emocija kod mene gasi, ja volim i zato plačem, ali neću pasti na onu manipulaciju. Ja sam folirant jer sam plakao, a nisam kao neki koji je*u roditelje i svr*avaju im u usta. Ja nikome nisam rekao da sam čist sa emocijama. Ja sam plakao, pa otišao na žurku opet a onda me je ona polivala i gađala pepeljarom – govorio je DejanMića je sve vreme dobacivao Dejanu.

Folirantu – vikala je Irma.

Jao folirant, sram ga bilo, žena ga prevarila – dodao je ironični Đedović.

Ja se javno izvinajvam što sam prevario Dalilu – rekao je Dragojević.Ja ću se umiješati da ona ne bude više monstrum, a da Dejan ne plače više za njom. On je deset minuta prije suza imao strastveni ples – govorio je Car.
Ma daj bre kako vas nije sramota – upitao je Đedović.
Meni je nelogična situacija da njih troje ovo rade. Kako nije plakao kada je bio kod Aleksandre u krevetu. Nelogično mi je sve to, je*em li vam sve. Koji je Sandra tvoj cilj – upitao je nervozni Car.
Da ne slomi glavu – rekla je Sandra.
Nisi uspela – smijao joj se Car u lice.
Pa naravno da nisam kada mene ne voli, a Dalilu voli – vikala je Sandra.

Printscreen Pink.rs
Car je sve vrijeme napadao Dejana, Đedovića i Sandru. Njemu smeta jer je Dejan plakao za Dalilom.

Ja se izvinjavam što sam prevario Dalilu – govorio je Dejan kada se popeo na sto.

Meni na leđa ide njihovo ponašanje – vikao je Car.

Vi hoćete da pravite da je Dejan kriv, ali neće vam uspeti. Vama niko nije rekao nijednu reč. Dejan je plakao zbog vas i vaših postupaka.