CAR PRED SVIMA PRIZNAO EMOCIJE PREMA DALILI, ODLUČIO DA SU ZAJEDNO DO KRAJA: Muk za crnim stolom, OVO MIJENJA SVE (VIDEO)

U toku su pitanja novinara. Voditelj Darko Tanasijević je naredno pitanje postavio Filipu Caru:

Kako ti ide ova priprema poklona – pitao je Darko.

O tome ne razmišljam, sad iskreno i surovo, ne trebaju ni pokloni ni medvjedi. U nekim momentima joj ispiram mozak, a sve to nepotrebno… Ona ima želju da me sasluša, ja sam totalno okrenuo glavu, gurnuo sam je u ponor, bio sam učesnik svega što joj se desilo. U meni ima dovoljno ljudskosti da joj pružim dovoljno svega, da li ću biti dovoljno mudar i dobar ćemo vidjeti, smatram da bi me trebalo poslušati u nekim sitaucijama… Oboje smo probali neke druge odnose, vidjeli ste sve, nisam je ni prepoznao u nekim situacijama. Mislim da njoj niko ne može da pomogne. Nemam potrebu da razmišljam, imam potrebu samo da joj pomognem. Ja joj neću totalno okrenuti leđa…. Ona i Ša sjede i rješavaju probleme, dva magistra, ne mogu ja da budem ne pravedan, ne mogu da joj kažem da nije upravu, neka sjednu na garnituru i neka pričaju… Kada sam je poljubio poslije nekog vremena, bilo mi je lijepo, ali nije to ono što je nekada bilo i nikada ne može biti. Drago mi je da je zagrlim i poljubim… I u dobru i u zlu, biću tu za nju dok se ne oporavi, ali ono što je ona radila za mene je morbidno – pričao je Car.

Rekao si da ti je dosta Dejana koji pati i tebe koji uvijek gledaš to sve – rekao je voditelj.

Jeste, dosta mi je svega toga, uvijek se nešto događa radi mene, Dejan je često bijesan. Ona je priklonjena njemu, ja ispadam kriv, ajde da promijenimo igricu, ti ćeš biti uz mene, a Dejan to neće gledati više… Ja sam odlučio da je njemu bolje i meni je bolje, vriska, cika, onda mi ljudi dolaze govore da ona nije čista. Za sve ovo je ona kriva. Ja vidim šta ona radi, moj mozak to nerazumije… – pričao je Filip Car.