DEJAN PRED SVIMA OTKRIO DA JE UZ ALEKSANDRU ZABORAVIO DALILU: Nastao muk u Bijeloj kući, DALILINA REAKCIJA GOVORI SVE (VIDEO)

U toku je još jedna emisija “Pitanja novinara”, a na samom početku Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević progovorili su o međusobnim simpatijama i trenutnom odnosu:

Opet se vraćam na te suze sa žurke, nisu bile lažne. Ne interesuje me gdje je neko na drugoj strani, iz te priče sam se skroz isključio. Kako sam krenuo da se družim sa Aleks, drugačije mi je sve. Lakše mi je otkad imam tu komunikaciju sa njom. Uvijek sam imao neku kočnicu, još se nisam skroz oslobodio, da ja budem ja. Samog sebe sam uvijek sputavao, nisam davao sebi priliku da se družim sa ljudima. Otvorila me je Aleksandra. Treba mi još mjesec dana da sam skroz slobodan – govorio je Dejan.

Evo je Aleksandrina sestra – našalio se Janjuš.

Moram da ti odam jednu informaciju, Aleks! Čuo sam da se tebi Dejan jako svidoio i prije nego si ušla u ovu sezonu Zadruge – rekao je Darko.

Ne, stvarno mi je bilo žao Dejana, ranije sam govorila da je bio lijep dečko, smršao je sada, uvijek je bio lijep dečko i zanimljiv. Ovo je njegovo najbolje izdanje – priznala je Aleks.