DAVIDA SVI ZNAJU, A OVO JE DEJANOVA SESTRA SUZANA: Godinama nisu bili u dobrim odnosima, EVO KAKO ONA IZGLEDA

Oživotu učesnika “Zadruge” Dejana Dragojevića i članova njegove porodice, sa kojima dugih pet godina svojom voljom nije imao nikakav kontakt, domaća javnost mnogo toga zna. Njegova majka Biljana i stariji brat David više puta su u javnosti otvoreno, bez dlake na jeziku, govorili o ovoj temi, ali ne i Dejanova sestra Suzana, za koju je dugo “bio mrtav” zbog onoga što joj je uradio, pise Pink.rs

Podsjetimo, jedan od glavnih problema Dejana sa ostavim članovima porodice jeste to što majka Biljana svojevremeno nije dozvolila gradnju još jednog sprata na porodičnoj kući u Veterniku, kako bi on sa tadašnjom suprugom Dalilom otpočeo zajednički život. Izrevoltirani Dejan je tada odlučio da pozove inspekciju u radnju koju je držao David, što je toliko razočaralo njegovu sestru Suzanu, da je riješila da mu se više nikada ne obrati.

Nakon što je Dejan u “Zadruzi” doživio prevaru od strane Dalile, ponovo su mu se priklonili otac, majka i brat, koji su mu javno pružali podršku, čak ga i posetili u Beloj kući, za Novu godinu. Javnu podršku nije pružala samo sestra Suzana sve do emitovanja Dejanove životne ispovijesti u nedjelju, u emisiji “Premijera – Vikend soecijal”. Prvi put posline pet godina, Suzana se oglasila i poslala emotivnu poruku.

Naime, Suzana je na svom Instagram storiju objavila insert iz pomenute emisije, pored kog je stavila nekoliko emotikona srca i napisala:

Mlađi brat – što je bilo dovoljno da se zaključi da je Dejanu sve oprošteno, a da li će po završetku Zadruge ponovo zavladati porodična idila, ostaje da se vidi.

Suzana, inače, sa svojim emotivnim partnerom živi u Dubaiju, a rodni Veternik najviše joj nedostaje tokom praznika. Kako kaže, kad god joj se ukaže prilika, voli da poseti rodni kraj. Za razliku od svoje braće, izabrala je mirniji život, van kamera, a posvećena je fitnesu i zdravom načinu života.