PRAVO LICE DEJANA DRAGOJEVIĆA, otkrivena istina: Surov prema konobarima, majstorima, a evo šta od djevojke traži

Raspravu Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića svi su imali priliku da vide u emisiji.
Aleksandra je tada zamjerila Dejanu ponašanje prema zadrugarima.

Ona smatra da je previše surov prema zadrugarima u svađama.

– Surov je prema ljudima, tu kad se svađa sa Milicom, Mensurom, Bebicom… Previše grubo. Ljudi poslije svađe sa njim idu i plaču, a on bude monstrum. Treba da razmisli. Inače, prema meni je stvarno super i brižljiv. On tako brutalno kaže, da se zaboravi ko je prvi krenuo, pamte se samo njegove riječi. Udari da zaboli – rekla je Nikolićeva.

– Juče smo polemisali oko majstora nekih, ja sam se toliko iznervirala. Kaže gradio je nešto, pitao ga je majstor da li može da popije kafu, a on mu pokazao srednji prst. Onda on ponižava slabije od sebe. On prema meni nema grešku, ali me nervira u takvim stvarima. I konobare. U tome se razlikujemo… – dodala je Aleks

– Ko radi sa majstorima, zna kakvi su majstori. Ja kad dođu majstori, radim sve sa njima, još ga plaćam za to. Ne može non-stop pauza, dobija dnevnicu za to. Ja zavlačim ruke da se veže beton, oni bi da sjede. Ima pauza, voda, tvoje je da radiš, ne može non-stop pauza. Kad uđem u restoran, ako ću ti platiti biftek 3 soma, a ti mi baciš tanjir tu, ne može tako… Ona sada pokušava da me pokopa – istakao je Dejan.

– Meni priča: “Sad ovo, sjedi ovde, u 2 je ovo, u 3 je ovo”. Ja nisam navikla da budem isprogramirana – iznervirala se Nikolićeva.

– Ja moram o svemu da mislim. Ja sam organizovan, ona kao da je ušla u rijaliti sa bačenim džakom! Ona mene sve vreme skenira, ja nisam QR kod, a ona skener – rekao je Dejan.