IZLAZAK IZ RIJALITIJA BIO NEOPHODAN, PRIMILA LOŠE VIJESTI SPOLJA, EVO ŠTA SE DESILO: Zadrugarima otkrila istinu, evo gdje je bila

Prethodni dani u “Zadruzi” su bili veoma burni, pre svega zbog toga što je čak nekoliko ukućana odlučilo da beži iz rijalitija. Jutros je to bio Nenad Macanović Bebica, a gde je on na kraju uhvaćen saznajte OVDE.

Jučerašnji dan je ipak obeležio beg Dalile Dragojević i Viki Mitrović, a nakon njih isto je pokušao i Bebica.

Dalila i Viki su uspele da se provuku kroz rupu u ekonomskom dvorištu koju je pre samo nekoliko dana napravio Marko Janjušević Janjuš, kada je i zvanično diskvalifikovan. Ubrzo nakon bega, Dalila je vraćena u Belu kuću, međutim od Viki nije bilo ni traga ni glasa.

Svi su se pitali gde je Mitrovićeva ceo dan, da li će je produkcija vratiti, kao i šta je razlog njenog samoinicijativnog odlaska iz rijalitija, ali odgovora nije bilo, sve do ovog jutra.

Viki se vratila u Belu kuću, a ubrzo je u razgovoru sa ostalim zadrugarima otkrila da je bila na razgovoru kod psihijatra, a potom i da je prespavala u apartmanu, jer joj je javljeno da ima problem sa detetom.

– Rekli su mi da smem da vam kažem. Bila sam kod psihijatra i u apartmanu, imam problem sa detetom… Nisam je videla… – pričala je Viki i tom prilikom ušla u sukob sa Filipom Carem koji joj je savetovao da takve informacije ne treba da otkriva.

Viktorija nije detaljisala, pa još uvek nije poznato koji problem je u pitanju sa četvorogodišnjom ćerkom, ali budući da je Mitrovićeva vraćena u “Zadrugu”, sigurno je da nije ništa ozbiljno.