OGLASILA SE DRUGARICA DALILE DRAGOJEVIĆ: Evo šta je rekla za SANJU I FILIPA, iznenadit će vas

Njegovo ponašanje nikada nije bilo njena “šoljica čaja”.

Sanja Grujić šokirala je sve kada je poslije žurke u “Zadruzi” završia u krevetu Filipa Cara, sa kojim je u cik zore imala odnose, o čemu je bilo riječi i u emisiji “Pitam za druga”, u kojoj je gostovala Ljuba Pantović. Ona nije štedjela riječi o novom ljubavnom paru.

– Meni je ta Sanja zanimljiva ovako, ali mislim da ima neki problem sa samom sobom jer se njen fizički izgled ne uklapa sa mentalnim sklopom… ILi ona želi da bude nešto drugo, a ne ono što je stvarno, ili ima neki problem. Tako je gledam. Ona nije glupa, lijepo i zanimljivo priča, zna lijepo i zanimljivo da objasni šta je mislila, ali se predstavlja skroz drugačije, bez ljutnje – ja se oblačim provokativno, a ona isključivo vulgarno i degutantno – rekla je Ljuba, a potom nastavila:

– Što se tiče ovog što je uradila, dobro je i izdržala, jer po njenom izgledu, oblačenju i nekim stvarima drugim koje su druge osobe govorile u vašoj emisiji, kao i Lili, koja je navela da je i Sanja jedna od tih “kraljica noći”… Ako je stvrno to, top je što je izdržala sedam-osam mjeseci da ne pokaže šta je. Mislim da treba da ode na par razgovora sa stručnim osobama, da odluči šta želi da bude, jer definitivno ima materijal da napravi nešto kvalitetnije, ima kapacitet da nešto nauči i ispravi. Ovo sa Carem joj nije trebalo.

Poznato je da o Caru nema lijepo mišljenje, što je potvrdila i u svom najnovijem izlaganju.

– Za mene je on jedan šištavi balvan, debil klasični, nek se ljudi ko hoće. Iskreno sam razočarana komentarima njegovog oca, koji je rekao:”Je l’ ti kuva, pere, dobra je u krevetu? Ako nije, šutni”, a je l’ on isto tako sa svojom ženom? Je l’ njegova gospođa služi za pranje, čišćenje i s*?! Sad vidim odakle vaspitanje Filipu, vjerovatno je otac prevagnuo sa tim šatro mačo stvarima – zaključila je Ljuba.