“SRAMOTA ME JE NJENOG STASA, GLASA … “CAR NIKAD GORE PONIZIO DALILU: Nakon ovih riječi ona skočila kao oparena

Dalila Dragojević i Filip Car započeli su još jednu svađu, a on joj je poručio da ga je sramota što je ikada bio sa njom.

– Ja sam to rekao kod Drveta… Primijetio sam i sam neke stvari, a čuo sam i od Zole, nešto je i Marko rekao i to ovde pred svima. Jasno mi je da u njoj sve kulja i da ne može da se suzdrži, bila bi ona ovde sa par njih… Ne mogu da lažem, ona je korektna prema meni posljednjih nekoliko dana, ali je jasno da ona nema problem da bude sa nekoliko njih odavde. Problem je u tome što Anđelo nije neko ko je previše zainteresovan… Dugi niz godina ova djevojka nije bila sama, ne zna kako to izgleda, zato je to i muči. Upustila bi se ona ovde sa većinom, samo da dobije određeni ‘feed back’. Iskreno, mislim da je i Anđelo svjestan toga. Da li će ona biti sama ili neće, ja o tome ne mogu odlučivati, ali bi volio da bude iskrena. Znam ja kako ona ‘baci žišku’, kako baca fore samo je pitanje ko će da se upeca… Primijete ljudi sve, voli ona baciti udicu – govorio je Car.

– Da li si čula za ovo da se nabacuješ Anđelu i da li on to i sam misli? – pitao je voditelj.

– Ko? Car? Ne interesuje me – odbrusila je Dalila.

– Ona priča u trećem licu kako bi taj neko čuo, ja bih volio samo da radi ono što želi – dodao je Car.

— Dalila je uvijek radila ono što želi, da nije radila ono što želi sada ne bi pričali o ovome – nastavila je Dragojevićka.

– A možda se uradilo i da bi se pričalo, ima i toga – dobacio je Filip.

– Šta god da ja radim, to je samo moj problem! Između mene i njega apsolutno nema ništa, mi se samo šalimo i zezamo. Svjesna sam ja koliko puta mi je bilo prebačeno nešto u vezi razgovor i pogledi i sve živo. Anđelo je trenutno najbolje rješenje da se opere od svih svojih go*ana… Više ni jednu suzu nikada neću pustiti za ovim čovjekom! Sinoć sam bila u blagom šoku, a kada sam čula da je u pitanju bilo 2000 dinara, tek sam se šokirala… Dno dna! Ne mogu da vjerujem samo da sam mislila da ovaj čovek može da se promijeni… On je za rijaliti top i dugo će on ovde ići od kreveta do kreveta! Što se tiče muvanja, od toga nema ništa, ne interesuje me niko niti se time bavim… Ja kada budem bila zainteresovana za nekoga, ja ću transparentno reći, jer kada sam to rekla dok sam bila udata, zašto ne bih sada kada sam slobodna kao ptica na grani. Ne planiram više da se prepucavam sa ovim momkom, svi znamo kako završe naše rasprave, zato bih ga zamolila da se sklanja od mene… Ono sinoć mi je bilo jadno, gadno i odvratno – govorila je Dalila.

– Sve i da mi se sviđa Anđelo, ti ne treba da se baviš time. Kada te Milan pita treba da kažeš ‘ne zanima me ova gadura, neka radi šta hoće’ i odeš – viknula je Dalila.

– Ti si prva koja dobacuješ kada prođem. Kada sam sa Anom slagao stvari čuo sam te – dodao je Filip.

– Da li sam ikada dobacila? Ana da li sam rekla bilo šta? – nastavila je Dragojevića.

– Ti si teatrala živa – prekinuo je Car.

– Vjeruj mi da se ne bavim tobom od onog dana kad si me polio vodom! Niti me interesuješ niti me zanimaš niti te komentarišem! Vjeruj mi da sve što radiš meni se prenese. Ti sa mnom više nećeš imati sukob, zamolila bih te da me više ne vređaš… – nervozno je govorila Dalila.

– Sramota me je što sam bio sa njom, sram me je njenog stasa, glasa, načina komuniciranja, oblačenja, svega… Evo, sa Minom sam bio, bilo je mnogo loših stvari, ali sa nje se ne sramim, ona je urbana djevojka u svom fazonu… – pričao je Car.