PORUKA ZA ŽELJKA MITROVIĆA: Evo gdje se nalazi JANJUŠ nakon diskvalifikacije, napisao JEDNU REČENICU

Direktno!

Marko Janjušević Janjuš opet je u centru pažnje nakon što je pobjegao iz “Zadruge”. Nešto duže od sedam mjeseci za bivšeg košarkaša je bilo predugo da presedi u jednom mjestu, nije više mogao da izdrži u imaginarijumu u Šimanovcima, te je na bombastičan način pobjegao iz rijalitija. Zbog ovog postupka, produkcija namjerava da ga tuži i da mu traži 50.000 eura.

Ipak, izgleda da Janjuš ne žali previše, te svoje slobodno vrijeme koristi kako bi proveo kvalitetno vrijeme pored svoje voljene ćerke Krune.

On je na svom zvaničnom Instagram nalogu okačio dvije zanimljive slike na kojima se vidi kako provode početak nedelje.

janjus-24

Na prvoj se nalaze u bašti jednog restorana gdje uživaju u sunčanom aprilskom danu.

Na drugoj slici, koja je odmah osvojila dosta simpatija među fanovima, Kruna i bivši košarkaš su otišli kod frizera, gdje su se podvrgli tretmanu pranje kosa i šišanja. Pošto je Janjuš više puta dramio zbog svoje kose i frizure u kući (jednom čak i plakao), pretpostavaljamo da je sada mogao da izađe iz lokala zadovoljan zajedno sa svojom nasljednicom.

2-7-1

Ispod slike jedan od fanova je napisao: “Gledaj Mitroviću kako beg uživa”.

Janjuš još uvijek nije ni potvrdio ni opovrgnuo da su slike porodične sreće i idile upućene produkciji koja stoji iza rijalitija iz kojeg je Janjuš pobjegao, piše Srbijadanas.