“UZELA SAM SIRĆE I MAZALA”, DALILA OPISALA ŠTA SE DESILO DEJANU: Prošla pakao

Nije joj bilo lako.

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su pre učešća u rijalitiju “Zadruga” bili takmičari rijalitija “Parovi”. Tada je u vili Parova održana kolektivna svadba, te su se parovi simbolično zakleli na vjernost i večnu ljubav. Jedan od najzapaženijih Parova, bili su Dalila i Dejan, a zgodna Bosanka je podijelila svoje utiske sa vjenčanja, kao i detalje iz spavaće sobe.

– Utisci su fenomenalni, vjenčanje je bilo kao iz bajke. Produkcija se zaista potrudila da sve bude na nivou i onako kako je u skladu sa vilom „Parova“. Zaista nemam riječi koja može da opiše atmosferu koja je vladala ovde.

Dalila i Dejan nisu imali strasnu noć, jer se mlađi brat Dragojević razbolio i temperatura ga je lomila cijelu noć. Na sreću, pored njega je bila njegova rijaliti supruga, pa je sve bilo pod kontrolom:

– Što se tiče bračne noći, Dejan mi se razbolio tako da sam se cijelu noć brinula o njumu. Dobio je naglo temperaturu pa onda groznicu, trudila sam se da je spustim pa sam onako kao prava žena stavljala sirće na noge i mazila ga, pa je tako i zaspao. Ni danas nije baš najbolje ali biće to sve ok – rekla je tada Dalila.