ANA ISPALA IZ ZADRUGE, PA POZVALA DALILINOG OCA: “Evo šta mi je rekao”

Iskreno o razgovoru sa Dalilinim ocem!

U novom izdanju emisije Pitam za druga na RED televiziji, večerašnji domaćini Sanja Stanković i Stefan Kadić Kendi, ugostili su bivšu zadrugarku koja je nedavno zauvek napustila Bijelu kuću, Anu Spasojević.

Spasojevićeva je nakon video priloga o svađama čuvenog ljubavog para, Dalile Dragojević i Filipa Cara, dala svoj sud na navedenu temu, pa otkrila detalje telefonskog razgovora sa zadrugarkinim ocem Husom Mujićem.

-Što se me tiče ja ih gotivim i Dalilu i Filipa, ali samo da nisu zajedno. Nadam se da se neće više miriti, svaki put je sve gore, doći će do nekog haosa i krvoprolića. Dalila kad poludi, nije normalna i ne bira sredstva, a njega ste vidjeli i sami. Mislila sam da negdje za nju postoje i lijepi komentari napolju, ali od kad sam izašla, samo haos. Napadali su me što se družim sa njom, što imamo komunikaciju… Čula sam se sa njenim ocem, ono što sam ja mogla da zaključim, on nije dobro. Dalila mi je rekla da se čujem sa njim i da probam da ga oraspoložim. Kada sam ga pitala da li je dobro, bukvalno mi je rekao ‘a kako poslije svega da budem dobro'… – govorila je Ana.