VODITELJICA ZADRUGE OTKRILA DETALJE UGOVORA: Evo šta joj je strogo zabranjeno, tiče se 2 ZADRUGARA

Ne smije nikako.

Voditeljka Ivana Šopić postala je poznata po takmičenju u rijalitiju ,,Zadruga 3”, nakon čega je dobila ponudu od vlasnika televizije Pink da postane njihovo zaštitno lice, što je ova atraktivna plavuša prihvatila objeručke.

Mnogi su se pitali kako će Ivana uspjeti da se izbori sa zadrugarima, naročito što su trenutno u rijalitiju njena dva bivša momka Stefan Karić i skoro diskvalifikovani Marko Janjušević Janjuš. Šopićeva je progovorila o njenom suočavanju sa bivšim momcima, kao i da li je imala strah od ulaska prvi put na imanje u Šimanovcima kao voditeljka najgledanijeg rijalitija.

– Nisam imala tremu, jesam ono pozitivnu, ja nemam problem sa tim pred kamerama, ljudi su me gledali devet mjeseci, a onda sam postala voditeljka, pa su me gledali svako veče – započinje Ivana i dodaje sve o susret sa Osmanom Karićem na rođendanu Milana Miloševića:

– Ja ne smijem da budem u kontaktu sa porodicama zadrugara, da ne dobiju utisak da šurujemo, ne daj Bože. Ja sam strogo profesionalna, da smijem, ja bih se javila, nema zle krvi među nama – govori Ivana.