ANDRIJA OTKRIO DA ĆE DOBITI SINA: A evo kakvo su ime odabrali, NEOBIČNO IME KOJE NE ČUJETE SVAKI DAN

Glumački par Aleksandra Tomić i Andrija Milošević sa nestrpljenjem iščekuju rođenje svog prvog deteta. Presrećni su što u njihovu porodicu stiže pojačanje a sve do sada uspjevali su da sakriju informaciju kog je pola beba i da li su odabrali ime.

“Nismo krili pol bebe ni u jednom trenutku, samo nismo imali ni želju ni potrebu da izvještavamo javnost o svim detaljima. Čekamo sina, Relju. Ime mu je dao jedan od mojih najboljih drugova, Stevan, s kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole još 1990. godine i dan-danas smo nerazdvojni, pa je onda i ime koje je on dao našem sinu još ljepše”, rekla je Sandra za “Story” a Andrija je otkrio da se posebno raduje što u porodicu stiže sin.

 “Volio bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osjećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovjek. Imam utisak kao kada se pred zoru rađa Sunce, pa pomisliš: Bože, koliko je lijepo”, rekao je glumac koji nije krio koliko želi da postane otac.