NE SKIDAJU OSMIJEH SA LICA, DEJAN I ALEKSANDRA PRIZNALI SVOJE EMOCIJE: Otkrili šta se desilo, DALILA GORI OD LJUBOMORE (VIDEO)

Subota veče, rezervisana za predstavnike sedme sile, koji su nikad spremniji da izrešetaju zadrugare i otkriju sve što do sada nismo znali.

Upravo je počela emisija Pitanja novinara, Darko Tanasijević, predstavnik portala Pink.rs poželio je dobro veče Dejanu Dragojeviću i Aleksandri Nikolić.

Prvo da ti čestitam rođendan sa malim zakašnjenjem, a onda da pitam kako ste vas dvoje? – pitao je Darko.

Nenaspavano, pravo da ti kažem – nasmejao se Dejan.

Dejane, kako ti komentarišeš tvoje druženje sa Aleks? Vidi se da ti prija, koji je to prelomni trenhutak bio da shvatiš da ti je lijepo sa njom da provodiš vrijeme? –

Nemam pojma, shvatio sam skoro. Dopada mi se što ima svoj stav, ne razmišlja o mjišljenju drugih ljudi. Čudna je i ima razmjišljanje slično mom, malo je nenormalna. Odgovara mji, odgovara mi baš ona, u svakom smislu i psihički i fizički – odgovorio je Dragojević.

Šta je ono što bi izdvojio na njoj? Šta ti je najljepše kada je njen izgled u pitanju? – pitao je Tanasijević.

Prelijepa je i prezgodna. Izdvojio bih njeno lice, prelijepa je i kao neka barbika. Ali mi se družimo – nasmijao se Dejan.

Po čemu se ona izdvaja od ostalih djevojaka? Zašto je baš Aleksandra posebna? – nastavio je Darko.

Ne znam, specifična je. Ne plaši se, u trenutku je spremna da se posvađa i nasmije, nije šlihtara… Ja takve osobe volim… Mnogo pitaš, uhvati me ankcioznost, volio bih da je Đedović sada uz mene – našalio se Dejan.

Šta ti je poklonio za rođendan? – pitao je Darko.

Dao sam joj poklon – smijao se Dejan.

Dobila sam rafaelo i cigarete, to je ovde luskuz, predivan poklon zaista – smješkala se i ona.

Šta ti kažeš Aleksandra na sve ovo? Dejan je malo drugačiji od tipova muškaraca sa kojim su te do sada spajali? – nastavio je Tanasijević.

Lijepo mi je kad se družimo, prija mi. Sve se spontano desilo i priča i druženje. Sazrjela sam i ne privlače me muškarci koji jesu ranije – odgovorila je Aleks.

Šta ti se dopada kod Dejana najviše? – dodao je Darko.

Dobar je, lijep dečko. Zanimljiv i veseo. Pametan i duhovit… Oči su mi najljepše kod njega, osmeh… Ima lepu glavu.

Koliko ti prija njegova pažnja? – pitao je Tanasijević.

Dobar je i poseban, prija mi zato što je drugačiji. Ne trebaju mi odnosi kao što sam imala ranije – odgovorila je.