POGRIJEŠILA SAM KAD SAM POKUŠALA DA VRATIM DEJANA: Dalila i Car stavili sve karte na sto, SAOPŠTILI VAŽNU ODLUKU (VIDEO)

Dalila Dragojević istakla je da ju je Filip Car vratio u formu razgovorima, kao i da joj je pružio ruku kada joj je bilo najteže.

Dragojevićka je priznala da je ispala najgora, iako joj je bio plan da bude dobronamjerna.

– Bila sam pogubljena, krenulo je da me stiže za sve ono što sam ja doživjela. Bila sam jako loše posljednjih par dana, pravila sam razne gluposti, bilo je ljudi koji su željeli da mi pomognu, ali niko nije došao da me onako protrese. Kao da sam bila u nekom rastrojstvu, kajem se za sve. Vezano za mog bivšeg supruga, za to što sam mu pravila te scene, izvinjavam se za sve. Nisam mogla sa njim biti u tom odnosu, jer nisam bila čista sama sa sobom – počela je ona.

– Kad sam izašla iz odnosa sa Filipom, trebalo je da ostanem sama i da krenem dalje, onako kako sam i gurala, da se pravim da sam jaka i da me to ne lomi. Pokušala sam da se vratim na neki odnos sa Dejanom i pogriješila sam. Nisam bila čista sama sa sobom, sad mi je najbitnije da dođem sebi. Filip je zaslužan za moje ponašanje, jako sam mu zahvalna na tome. Osjete i zadrugari da imaju neki autoritet. Trudi se oko mene, ne mogu da kažem da to ne vidim. Obećala sam mu da ću ga slušati i držim se toga. Jutros sam opet imala tu neku oscilaciju, pa mi je rekao da izađem iz kreveta. Trebalo je da ga poslušam dok sam bila u vezi sa njim. Nije nam potrebna veza ovde, ali je rekao da će biti tu sve dok ne bude primetio da ja mogu sama da se nosim sa svim dešavanjima. Rekla sam mu da ću mu se napolju odužiti i da ću mu kupiti 3 parfema koje sam mu razbila – rekla je Dalila.