“PODRŽAVAM VEZU DEJANA I ALEKS” NASTAO MUK ZA CRNIM STOLOM: Dobili najvažniji blagoslov, OVO MIJENJA TOK RIJALITIJA

U toku je emisija Pitanja novinara, Darko Tanasijević postavio je pitanje Sandri Rešić o odnosu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić.

Kako se tebi čini ovaj odnos? Šta ti kažeš na sve? – pitao je Darko.

Što se mene tiče skroz! Vidim da je Dejan raspoložen i sretan, sav je kao leptirić. Što se mene tiče, ja sam skroz za! Govoriću o Dejanu, treba da radi kako mu osjećaj nalaže, jer sve drugo bi bilo loše… – rekla je Sandra.

Super je meni ovo, samo sam u fazonu da treba Sandra i Dejan da zamijene krevete, da više ne slušam ujutru fućkanje i zvanje Aleksandre. Ja sam za! – kratko je rekao Fran.
Meni je ovo super i ekstra. Sve što ga čini srećnim ja ću podržati. Gadosti, neke glupe priče i foliranja nikada neću podržati, ali ovo uvek. Apsolutno se slažem sa ovim odnosom. Oni se druže, leže, pričaju… Dopada mji se početak jer je dopadljivo sviđanje, jer neko zaljubljivanje bi bilo budalaština i zavlačenje, ali ima vremena za sve. Sve mi se ovde sviđa, ona je neko ko je meni drag, zaista. Imaćemo problem samo ako se ne obrne i ne bude ljubomorna na Rešićevu, nadam se da se neće Dejan više odricati Sandre. Šalim se malo, naravno. Treba da rade sve što im je lijepo i uvijek ću podržati lepe stvari, pa god se ljutio zbog toga – govorio je Đedović.

Ja sam tek večeras skontao da se muvaju, mislio sam do skoro da je to površno. Nek svako sam sebi bira sreću, ima on kio će da ga posavjetuje. Čovjek je skoro izašao iz neke priče, ali svakako mjislim da je sada Veternik presrećan i da je ponosan na novu snajku. ne miješam se više u lubavne odnose više, bitno je da su dobri i da se ne svađaju. Samo da oni budu srećni, nek se žene i vole slobodno. Aleksandra se dosta promijenila, mnogo se bolje ponaša i dosta je sada prirodnija i normalnija, to mi je stvarno drago da vidim – govorio je Miki.