BRUTALNA SVAĐA MENSURA I VODITELJA UŽIVO U PROGRAMU! Ajdarpašić udario na PRODUKCIJU: Slijedi paprena kazna

Tokom emisije “Pitanja novinara” jedna od glavnih tema je bio odnos Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović.

Darko Tanasijević se osvrnuo na Mensurovo agresivno ponašanje prema Milici, što je njega izvelo iz takta, pa se posvađao sa novinarom.

– Kako se osećaš, Milice, kad ti Mensur psuje “glibavu majku?” – pitao je Darko Milicu.

– Sve je to u besu i afektu. Ne znam kako moja majka reaguje – bila je Milica na ivici suza.
Zatim ih je novinar podsetio na njihove skandalozne svađe, a Mensur se uporno “prao” od etikete nasilnika.

– Teško da ću više dati bilo kome bilo kakav materijal da bi me nazivao ovako ili onako. Sinoć jesam poludeo jer me je ona na neki način ponižavala i napadala – rekao je Mensur.

– Jel to opravdanje za agresiju? – upitao ga je Darko

– U kojim situacijama sam bio agresivan? – odbrusio je Mensur

– Možda ćete videti sledećeg četvrtka – odgovorio mu je Darko.

– Ako pustite meni taj klip, onda očekujem da pustite i druge klipove svakom od momaka koji su slične stvari radili – rekao je Ajdarpašić.

– Nismo mi ovde da biste vi imali neka očekivanja – odgovorio mu je novinar.

– Nisam ni ja ovde da biste vi mene nazivali svakojakim imenima – odbrusio je Mensur.

– Ne nazivam te ja, nego kažem da si se agresivno ponašao. Znaš da ima gledalaca koji te vole, a ima i onih koji te nazivaju agresivcem – rekao je Darko.

– Naravno, toga je bilo i u trećoj sezoni, ali to se nekako uvek rado provuče. Nema veze, pomiriću se sa tim – odgovorio je Mensur.

– Ti da si leptirić u vezi sa Milicom, ja ne bih mogao da ti kažem da si se agresivno ponašao – odbrusio mu je Tanasijević.

– Ja kada sam bio leptirić, ja njoj nisam odgovarao. Poenta je da kako god da me neko nazove, ja sa tim mogu da se nosim. Ja nikad nisam ucenjivao i bežao od nečega, uvek sam bio tu da raspravljam. Ja sam već bio ovde i tada je bilo svakojakih navoda i gaženja po meni, očekujem i ove godine – rekao je Ajdarpašić.

– Podsetiću te pošto vrlo selektivno pamtiš i iznosiš ono što tebi odgovara, a ono što ti ne odgovara to zaboravljaš. Podsetiću te koliko smo te svi hvalili kada si bio dobar prema Milici, a ona bila loša. Ako si alfa muškarac i muškarac koji stoji iza svojih postupaka, budi muško i prihvati krivicu i odgovornost za svoje postupke. Ponašao si se agresivno i bilo je tu nasrtaja. Nemoj da se lažemo i da ja sad pričam o nekim svojim halucinacijama, kada to ne radim – iznervirao se novinar.

– Ne haluciniraš Darko, ja sam rekao da nisam njoj valjao – pravdao se Mensur.

– Ja sam ti preneo kako si se ti ponašao, nisam te stavio na električnu stolicu. Pošto se već pitaš zašto se takav utisak ni oko čega stvara o tebi, pođi malo od sebe druže moj, pa vidi kako si se ponašao, šta si radio i zbog čega stižu ovakva pitanja i zašto su ovakve zamerke na račun tvog ponašanja – rekao mu je Tanasijević.