POKAZAO ŠTA MISLI O NJOJ, DEJAN DAO BUDŽET ALEKSANDRI NIKOLIĆ: “Vidim da me Aleksandra…” Ona bez riječi sjedila za stolom

Dejan Dragojević i dalje zadrugarima dijeli budžete i govori im svoje mišljenje u lic, piše Pink.rs.

Tanja mali budžet, sa njom sam imao jednu raspravu, izvinjavam joj se za to. Ne boriš se za riječ, pab te izjeda, interesantnija bi bila, da si u kući, da imaš komunikaciju sa svima. Ti si znala šta podrazumijeva tvoj ulazak ovde, pa i ovaj crni sto. Tanja je pametna, ima specifična izlaganja i treba da pokaže svoj stav i svoje mišljenje – rekao je Dejan.

Anđela mali budžet. Specifična si, treba to da iskoristiš na najbolji mogući način, ne treba ti to, želim da se posvetiš sebi. Mateja srednji budžet, imamo odličnu komunikaciju, nismo se posvađali, mislim da si utihnuo, previše gasiš sebe, ne znam da li je to zbog odnosa spolja, lomiš se, a treba da pokažeš sebe – komentarisao je Dragojević.

Karić srednji budžet. Imali smo neke rasprave, ali si mi drag, imaš kvalitetno mišljenje, postao si doktor ove sezone. Na početku si imao strah, ali si sada maksimalno za rijaliti, izvinjavam se što sam uvrijedio Jovanu, žao mi je zbog toga, imali smo nepotrebne rasprave, Znam da bih od tebe uvijek mogao da tražim i da mi nikada ne bi prebacivao – rekao je Dejan.
Izvini i ti za neke riječi – uzvratio je Stefan.

– Veliki budžet ide za moju princezu, Aleksandru. Suludo bi bilo da je drugačije, vidim da me poštuje i cijeni, ne pravi mi probleme, ima poštovanje koje osjetim. Ja bih volio da naša veza bude primjer kako veza treba da izgleda, ne želim da divljamo zbog čačkalice. Zaljubljen sam u tebe – nastavio je Dejan.