“POMOGAO SAM DEJANU POMIRENJEM SA DALILOM” FILIP CAR ŠOKIRAO ZADRUGARE: Dejan gori od bijesa, DALILINA REAKCIJA JE HIT

Filip Car je prokomentarisao trenutni odnos sa Dalilom Dragojević, pa se osvrnuo na Dejanovo ponašanje:

U ovoj situaciji je jako lako nekog opravdati, ali i okriviti. Dejan se prepustio na žurki, igrao je, a kada mi je Dalila prišla, on je to vidio i otišao u vešeraj. Ja ne volim da vidim muškarca kako plače. Ja nju mrzim da vidim da plače, to mi stvara nervozu. I druge stvari me izrevoltiraju, ne znam, svi smo mi drugačiji. Sve mene to muči. Odlučio sam prejseći sve, znam da više neće tako lako dolaziti do Dejanovih suza, on je mnogo mudriji i pametniji od nje. Ja neću nju povrijediti, jer neću ulaziti u ljubavni odnos sa njom – prokomentarisao je Car.

Nek’ im je sa srećom, svako ima prava da komentariše zbog čega je moj plač. Moj plač je iz emocije, plakao sam, jer me je strefilo sve. Neke stvari me ne interesuju. Meni je top ovako kako sada ide. Mene je Dalila us*ala, pa je us*ala, ona je kriva za sve što se izdešavalo. On meni ne može pomoći nikako. Okej, otvorio si mi oči, pokazao si mi sa kim sam živio – rekao je Dejan.

Kako ne mogu? Meni bi neko pomogao da je onda odveo Maju – pobunio se Car.

Okej, Dejan je u poziciji da mu se sve može opravdati. U poziciji je i da vrijeđa, i da plače, i da odlazi… Njemu se desila specifična situacija, njoj ne. To je tako i u životi, kad si kriv i kad si nevin. Bitno je samo da je mir – nastavio je Filip.