NEMA VIŠE RIBANJA: Žena otkrila genijalan trik, 1 STVAR IZ KUHINJE VAM TREBA i sve tvrdokorne mrlje iz WC ŠOLJE ĆE NESTATI Share

Majka iz Australije podijelila je kako je očistila svoj zahod od tvrdokornih mrlja uz pomoć samo jednog proizvoda koji se inače koristi za pečenje. 

U grupi na Facebooku, majka Lauren otkrila je kako je za čišćenje koristila samo jedan jeftini proizvod – limunsku kiselinu, prenosi Daily Mail.

– Mrzim čistiti zahod. Dvije posude (oko 25 grama) limunske kiseline ostavljene u zahodu devet sati riješit će cijelu stvar. Najteži dio procesa je paziti da ljudi ne koriste zahod u tih devet sati. Htjela sam koristiti sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je Lauren u svojoj objavi te uz nju podijelila fotografije odlične transformacije.

Drugi roditelji u grupi ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podijelili načine na koje se i sami koriste limunskom kiselinom.

– Koristim limunsku kiselinu na dnevnoj bazi za čišćenje zahoda, ali odlična je jer nema kemikalija pa i djeca mogu čistiti s njom – komentirala je jedna majka. – Limunska kiselina je najbolja! Odlična za zahode – složila se jedna korisnica.